Hemlarm - jämför och spara

Pressa priset på hemlarm och spara pengar. Med Larmkollen går det snabbt och enkelt att hitta rätt leverantör – helt kostnadsfritt.

Några av de många larmbolag Larmkollen jämför

Varför Larmkollen?

Bara de bästa leverantörerna – Larmkollen har jämfört och testat hemlarm i Sverige sedan 2012. Vi ställer hårda krav för att få vara med på Larmkollen.

Alla hemlarm som visas på Larmkollen är de vi bedömer som bäst. Våra bedömningar bygger på egna tester, klagomål till konsumentorganisationer, omdömen från kunder samt andra experttester.

Lång erfarenhet och många experter – Redaktionen på Larmkollen lägger årligen flera hundra timmar på research och på att testa en stor mängd hemlarm. Vi gör även intervjuer med de som kan trygghet i bostad bäst: poliser, försäkringsbolag, inbrottstjuvar och brottsoffer.

Hitta rätt larm

Dina behov

Fyll i formuläret med dina önskemål samt kontaktuppgifter.

Vi matchar

Vi matchar rätt larmföretag som får offerera och tävla om dig som kund

Du väljer

Du får ta emot 2-3 offerter. Är du inte nöjd så förbinder du dig ej till köp.

Vad säger våra kunder om oss?

Larmkollen i media

Vi blir ofta intervjuade i media om larmmarknaden och hur man som kund kan tänka om hemlarm.

blank

Offertförfrågan - Frågor och svar

Nej, det förbinder dig inte till köp. Du får fri rådgivning och prispressade offerter som är helt anpassade efter dina behov.

Det är viktigt för oss att du som kund både kan hitta bra och objektiv information om de bästa hemlarmen i Sverige samt få tillgång till de bästa priserna. Vi har förhandlat fram unika rabatter med de flesta hemlarmsföretag, rabatterna kan vara både på installation/startkostnad men även på tillbehör och extratjänster.

Om du vill läsa på om varje larmföretag innan du begär in offerter så har du vår detaljerade jämförelse av hemlarm som en bra grund. Därifrån kan du läsa tester av varje hemlarm och få information om företaget som säljer hemlarmet.

Ingen betalar för att synas på Larmkollen. Alla larmföretag som listas på Larmkollen kan vi rekommendera. De företag som är med har vi efter noggranna egna tester, omdömen från kunder, klagomål till ARN samt andra experttester valt att rekommendera.

Förutom Larmkollen Rabatten på hemlarm har vi tagit fram några ytterligare bonuserbjudanden på produkter och tjänster som passar bra in i hemmet. Dessa presenteras direkt efter du använt offerttjänsten.

Inom kort kommer du då få 2-3 offerter baserat på dina behov. Larmkollen kommer endast skicka e-post till er en gång efter detta nämligen 60 dagar efter ni gjort offertförfrågan för att be om en recension på eventuellt köp.