Sensor Alarm – Svenskutvecklat och prisvärt


Sensor Alarm  kommer in på larmmarknaden med en produkt som är billig, enkel att installera och utvecklad i Sverige. De ni ser på bilden är allt som behövs för att säkra upp ett hem på upp till 180 kvm. Larmet känner av lufttrycks förändringar i huset istället för att jobba med magnet och rörelsesensorer. Från 169 kr / månad utan startkostnader är detta ett larm som helt saknats på marknaden tidigare.

Vi gillar; Ingen startkostnad, fri ångerrätt i 25 dagar, busenkel installation, billigt
Vi gillar inte; Nystartat företag, begränsat i utbyggnad

Priser

Det går inte att sticka under stolen att priset är Sensor Alarms absolut främsta styrka. Du får ett larm med koppling till larmcentral för en extremt låg månadskostnad.

 Startkostnad, 0 kr (uppläggningsavgift för avbetalning)

Installationskostnad,  0 kr (installeras själv)

Månadskostnad,  169 kr/mån för lägenhet och 199 kr/mån för villa (upp till 180 kvm). Samt 20 kr/mån för koppling till larmcentral.

Det ger en totalkostnad på 2 028 kr för första året för lägenhet utan koppling till larmcentral eller 2628 kr för villa med koppling till larmcentral.

 

Tillval och extratjänster

Det finns inga tillbehör från Sensor Alarm att köpa utan du får själv välja vilka brandvarnare och eventuella övervakningskameror du vill köpa till. Inget krav så klart för att larmet skall fungera men något vi tror många kommer vilja komplettera med.

Larmet fungerar med era befintliga brandvarnare, den lär sig känna igen hur brandvarnaren låter.

Förslag på olika tillbehör från andra tillverkare som fungerar oberoende med Sensor Alarm hittar ni här.

 Larmcentral och väktare

Väktarberedskap kostar 20 kr per månad. Larmcentralen som används är Nokas. Vi skarpa larm är det fria utryckningar, för falsklarm debiteras kunden 1399 kr. Kunden kan välja om larmet skall gå direkt till larmcentralen eller först till kunden som får välja om det skall kopplas vidare till larmcentral. Inställningen görs enkelt i appen vilket gör det till ett bra alternativ om man vet att man kommer vara otillgänglig och vill få professionell övervakning direkt.

Om företaget

Sensor Alarm har funnits sedan 2018 och har några kända e-handels profiler bakom sig som investerat i bolaget. Tanken är att nå de på marknaden som tycker att Verisure och Sector Alarm är för dyra och idag inte väljer hemlarm.

Sensor Alarms app

Säkerhetsföretagens larmappar för smarta mobiler har blivit en allt viktigare faktor när man jämför hemlarm.

Deras app är tydlig och enkel att använda. Den har även inbyggd grannsamverkan samt “ett förvaringsskåp” för era värdesaker. Dvs att man fotograferar av och dokumenterar av de saker man har i hemmet. Något som är extremt viktigt om man skulle få inbrott och de blir ett försäkringsärende.

Sammanställning

Larmtyp Friköpt & Ej operatörslåst
Startkostnad 0 kr
Månadsavgift lägenhet 169 kr
Månadsavgift villa 199 kr
Larmcentral 20 kr / mån
Utryckningskostnad  Fritt vid inbrott (annars 1 399 kr)
Avtalstid 12 månader
Mobilapp Ja
Kommunikation  GSM (Inbyggt från Telia)
Rökdetektor Nja (Använder kundens befintliga)
Rörelsedetektor Nej
Lägsta kostnad år 1 2 028 kr
Lägsta kostnad år 2 2 028 kr

Larmkollens betyg:

Vi har länge saknat larm som är billigt men ändå erbjuder koppling till larmcentral. Sensor Alarm kliver in på en plats som ingen annan har tagit på marknaden. Produkten är enkel och erbjuder en annorlunda och mindre beprövad teknik men bör definitivt inte avfärdas på grund av det.

Sammanfattningsvis: En av de mest intressanta nykomlingarna på larmmarknaden i Sverige. För att förstå mer om hur larmet fungerar och om de passar er fyll i era kontaktuppgifter nedan så blir ni direkt uppringda.

[[[["field6","contains","3"]],[["email_to",null,"bestallning.alert@securitas.se"]],"and"],[[["field6","contains","1"]],[["email_to",null,"marknad@sectoralarm.se"]],"and"],[[["field6","contains","4"]],[["email_to",null,"leads@gardio.se"]],"and"],[[["field6","contains","2"]],[["email_to",null,"kundtips@verisure.se"]],"and"],[[["field6","contains","8"]],[["email_to",null,"leads@sensoralarm.se"]],"and"],[[["field6","contains","6"]],[["email_to",null,"leads@cubsecalarm.se"]],"and"],[[["field6","contains","7"]],[["email_to",null,"larmkollen@svenskaalarm.se"]],"and"],[[["field6","contains","9"]],[["email_to",null,"forsaljning@alertalarm.se"]],"and"]]
1
Step 1

Pressa priset direkt!!

Med Larmkollen får du färdigförhandlade unika rabatter från några av Sveriges bästa larmbolag. Välj vilka är du intresserad av.

(*) Företag med Larmkollen Rabatt

Genom att skicka en offertförfrågan godkänner ni våra användarvillkor. Era kontaktuppgifter skickas enbart till de larmbolag ni själva väljer och genom att skicka in förfrågan godkänner ni att bli kontaktad av respektive bolag.

- Offertförfrågan förbinder inte på något sätt till köp

keyboard_arrow_leftPrevious

Nextkeyboard_arrow_right

Plus:
  • Enkel installation
  • 25 dagars ångerrätt (med fri retur)
  • Låg månadskostnad
  • Väktartjänst som tillval (20kr/mån)
Minus:
  • Behöver kompletteras med kameror
  • Ej lika beprövad teknik som vanliga hemlarm
  • Passar endast upp till 180 kvm