Säkerhetsbutiken

elgato eve homekit

Elgato Eve Room – Larmkollens test

Elgato Eve Room ger dig koll på temperatur, luftkvalitet och luftfuktighet. Installation och användning är föredömligt enkla. Vad är Elgato Eve Room? Du klickar upp Apple Hem-appen. Ser att luften i sovrummet inte är riktigt fräsch. Dags att vädra. Samtidigt …

Fibaro Flood Sensor FGFS-101

Fibaro Flood Sensor varnar för läckande diskmaskiner, tvättmaskiner, vattenledningar och annat som kan orsaka vattenskador.

Pris: ca 500 kr

Digitalt dörrlås – Yale Doorman V2N

Ett lås som inte kräver några nycklar är inte bara enklare att hantera. Det är också mer flexibelt och kan bidra till högre säkerhet. Yale Doorman V2N är det enda digitala låset som SSF Stöldskyddsföreningen har godkänt.

Pris: 3200-4000 kr

Firephant brandsläckare

Firephant är en snygg, lättplacerad brandsläckare som tål att synas. Den är också effektiv och enkel att använda. Vad är Firephant? Firephant är något så ovanligt som en snygg brandsläckare. Två svenska industriformgivare står bakom formen och har lyckats så …

TP-Link Smart Plug – lura tjuven med smarta lampor

TP-Link Smart Plug HS-100 är ett eluttag som går att styra via mobilen i ditt trådlösa nätverk och över internet.

Netgear Arlo Pro (VMS4230) – kameraövervakning i toppklass

Netgear Arlo Pro (VMS4230) är enkel men överraskande kapabel för övervakning och som ett hemlarm ”light”. Kitet innehåller två övervakningskameror och övertygar inte minst tack vare den genomtänkta appen.

Pris: från ca 5300 kr

Bodyguard Knockout v2 – försvarsspray

Bodyguard Knockout v2 med färg är en av de bästa försvarssprayerna på marknaden. Den är enkel att använda och sprutar ut en gelartad vätska.

Pris: 229 kr

Philips Hue – Uppkopplad belysning för ytterligare säkerhet

Philips Hue är en belysningsserie med allt ifrån E27-lampor till LED-lister och kompletta belysningar. Den har funnits under några år och inkluderar också rörelsedetektorer, fjärrkontroller med mera.

Pris: 159 – 1 690 kr

Bästa brandvarnaren – Nest Protect

Nest Protect är den smartare brandvarnare från Google-ägda Nest. Du får en uppkopplad brandvarnare med batterier som räcker ungefär 10 år för cirka 1000 kr.

Pris: ca 1 000 kr

Inferno Home – Intressant som komplement

Larmet Inferno Home är en produkt som verkligen skiljer sig från mängden. Istället för konventionella sirener och uppkopplingar mot larmcentral alstrar larmet en outhärdlig ljudmatta som sägs kunna skrämma iväg alla potentiella tjuvar. Enligt företaget som säljer larmet finns larm …

Load more