Säkerhetsbutiken

Agility 3 – Bra godkänt larm

Det trådlösa larmet Agility 3 tillverkas av företaget Risco och kan köpas från ett flertal svenska återförsäljare. Eftersom det inte är knutet till någon specifik leverantör väljer du själv hur du vill ansluta larmet. GSM/GPRS-kort finns som tillval och möjliggör …

elgato eve homekit

Elgato Eve Room – Larmkollens test

Elgato Eve Room ger dig koll på temperatur, luftkvalitet och luftfuktighet. Installation och användning är föredömligt enkla. Vad är Elgato Eve Room? Du klickar upp Apple Hem-appen. Ser att luften i sovrummet inte är riktigt fräsch. Dags att vädra. Samtidigt …

Fibaro Flood Sensor FGFS-101

Fibaro Flood Sensor varnar för läckande diskmaskiner, tvättmaskiner, vattenledningar och annat som kan orsaka vattenskador.

Pris: ca 500 kr

blank

Digitalt dörrlås – Yale Doorman V2N

Ett lås som inte kräver några nycklar är inte bara enklare att hantera. Det är också mer flexibelt och kan bidra till högre säkerhet. Yale Doorman V2N är det enda digitala låset som SSF Stöldskyddsföreningen har godkänt.

Pris: 3200-4000 kr

blank

Firephant brandsläckare

Firephant är en snygg, lättplacerad brandsläckare som tål att synas. Den är också effektiv och enkel att använda. Vad är Firephant? Firephant är något så ovanligt som en snygg brandsläckare. Två svenska industriformgivare står bakom formen och har lyckats så …

blank

TP-Link Smart Plug – lura tjuven med smarta lampor

TP-Link Smart Plug HS-100 är ett eluttag som går att styra via mobilen i ditt trådlösa nätverk och över internet.

blank

Bodyguard Knockout v2 – försvarsspray

Bodyguard Knockout v2 med färg är en av de bästa försvarssprayerna på marknaden. Den är enkel att använda och sprutar ut en gelartad vätska.

Pris: 250 kr

Philips Hue – Uppkopplad belysning för ytterligare säkerhet

Philips Hue är en belysningsserie med allt ifrån E27-lampor till LED-lister och kompletta belysningar. Den har funnits under några år och inkluderar också rörelsedetektorer, fjärrkontroller med mera.

Pris: 159 – 1 690 kr

blank

Bästa brandvarnaren – Nest Protect

Nest Protect är den smartare brandvarnare från Google-ägda Nest. Du får en uppkopplad brandvarnare med batterier som räcker ungefär 10 år för cirka 1000 kr.

Pris: ca 1 000 kr

SikkertHjem S6evo – Prisvärt budgetalternativ

Sikkerthjem erbjuder ett självövervakat Wifi/GSM larm med batteribackup och billiga tillvalsprodukter för den budgetmedvetna konsumenten.

Batteribackup och sabotageskydd

Load more