Säkerhetsbutiken

TP-Link Smart Plug – lura tjuven med smarta lampor

TP-Link Smart Plug HS-100 är ett eluttag som går att styra via mobilen i ditt trådlösa nätverk och över internet.

Netgear Arlo Pro (VMS4230) – kameraövervakning i toppklass

Netgear Arlo Pro (VMS4230) är enkel men överraskande kapabel för övervakning och som ett hemlarm ”light”. Kitet innehåller två övervakningskameror och övertygar inte minst tack vare den genomtänkta appen.

Pris: från ca 5300 kr

Bodyguard Knockout v2 – försvarsspray

Bodyguard Knockout v2 med färg är en av de bästa försvarssprayerna på marknaden. Den är enkel att använda och sprutar ut en gelartad vätska.

Pris: 200 kr

Philips Hue – Uppkopplad belysning för ytterligare säkerhet

Philips Hue är en belysningsserie med allt ifrån E27-lampor till LED-lister och kompletta belysningar. Den har funnits under några år och inkluderar också rörelsedetektorer, fjärrkontroller med mera.

Pris: 159 – 1 690 kr

Netgear Arlo – perfekt komplement till hemlarmet

Netgear Arlo är den storsäljande övervakningskameran med helt trådlösa HD kameror som är enkla att montera, ger utmärkt bild och är omtyckt av både användare och kritiker.

Pris : ca 3 000 kr

Bästa brandvarnaren – Nest Protect

Nest Protect är den smartare brandvarnare från Google-ägda Nest. Du får en uppkopplad brandvarnare med batterier som räcker ungefär 10 år för cirka 1000 kr.

Pris: ca 1 000 kr

Inferno Home – Intressant som komplement

Larmet Inferno Home är en produkt som verkligen skiljer sig från mängden. Istället för konventionella sirener och uppkopplingar mot larmcentral alstrar larmet en outhärdlig ljudmatta som sägs kunna skrämma iväg alla potentiella tjuvar. Enligt företaget som säljer larmet finns larm …

Load more