Pressa priset på bästa hemlarmet

[[[["field20","contains","Ja"]],[["email_to",null,"kundtips@verisure.se"],["email_to",null,"larmkollen@svenskaalarm.se"],["email_to",null,"marknad@sectoralarm.se"],["email_to",null,"leads@cubsecalarm.se"]],"and"],[[["field20","contains","Nej"]],[["email_to",null,"bestallning.alert@securitas.se"],["email_to",null,"leads@sensoralarm.se"],["email_to",null,"forsaljning@alertalarm.se"],["email_to",null,"leads@gardio.se"]],"and"]]
1
2
3
4

Vill du veta vad ett hemlarm skulle kosta för dig? Med Larmkollen får du färdigförhandlade unika rabatter från några av Sveriges bästa larmbolag.

Bästa priset med unika rabatter

Rabatterna som du får via Larmkollen är exklusiva för Larmkollens användare. För att få tillgång till rabatterna så behöver du fylla i kontaktformuläret på nästa sida. Du får fri rådgivning och personlig offert baserat på just dina behov.

- Offertförfrågan förbinder dig inte till något köp.

- Vi skyddar dina personuppgifter enligt GDPR 

Genom att skicka en offertförfrågan godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till vår behandling av era personuppgifter.

keyboard_arrow_leftFÖREGÅENDE
NÄSTAkeyboard_arrow_right

Bara de bästa larmföretagen

Vi har jämfört och testat hemlarm i Sverige sedan 2012. Vi ställer hårda krav för att få vara med på Larmkollen både på larmföretagen och produkterna som de säljer.

Alla hemlarm som visas på Larmkollen är de som vi anser är bäst i test. Vi bevakar marknaden noggrant och vår bedömning bygger på egna tester, klagomål till ARN, omdömen från kunder samt andra experttester.

Vad tycker Larmkollens kunder om oss?

larmkollen
4,5 rating based on 12 345 ratings
Overall rating: 4.5 out of 5 based on 259 reviews.

larmkollen
★★★★★
Bra intryck, bra översikt pa marknaden. Snabba offerter och bra prispressning!
- Joseph Jansson

larmkollen
★★★★★
Lätt att söka.
- Anonym

larmkollen
★★★★★
Bra upplysningar samlat på samma sida, för det är en djungel att jämföra.
- Ulf Mattsson

larmkollen
★★★★☆
Lättanvänt
- Jens Raine

larmkollen
★★★★☆
bra översikt
- Lasse K

Larmkollen i media

Vi blir ofta intervjuade i media om larmmarknaden och hur man som kund kan tänka om hemlarm.