Pressa priset på bästa hemlarmet

  • Offertförfrågan med bra rabatter från seriösa larmföretag
  • På 10 år kan du spara 48 720kr
  • Installera själv eller professionel installation

[[[["field20","contains","Ja"],["field21","contains","Ja"]],[["email_to",null,"kundtips@verisure.se"],["email_to",null,"marknad@sectoralarm.se"],["email_to",null,"larmkollen@svenskaalarm.se"],["redirect_to",null,"https:\/\/www.larmkollen.se\/larmkollen-tack\/?=lp-installation"]],"and"],[[["field20","contains","Nej"],["field21","contains","Ja"]],[["email_to",null,"salj@larmsupporten.se"],["email_to",null,"forsaljning@alertalarm.se"],["email_to",null,"larmkollen@svenskaalarm.se"],["redirect_to",null,"https:\/\/www.larmkollen.se\/larmkollen-tack\/?=lp-ej-installation"]],"and"],[[["field21","contains","Nej"]],[["email_to",null,"forsaljning@alertalarm.se"],["redirect_to",null,"https:\/\/www.larmkollen.se\/larmkollen-tack\/?=ej-larmcentral"]],"and"]]
1
2
3
4

Vill du veta vad ett hemlarm skulle kosta för dig? Med Larmkollen får du färdigförhandlade unika rabatter från några av Sveriges bästa larmbolag.

Bästa priset med unika rabatter

Rabatterna som du får via Larmkollen är exklusiva för Larmkollens användare. För att få tillgång till rabatterna så behöver du fylla i kontaktformuläret på nästa sida. Du får fri rådgivning och personlig offert baserat på just dina behov.

- Offertförfrågan förbinder dig inte till något köp.

- Vi skyddar dina personuppgifter enligt GDPR 

Kontaktuppgifter

Genom att skicka en offertförfrågan godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till vår behandling av era personuppgifter.

keyboard_arrow_leftFÖREGÅENDE
NÄSTAkeyboard_arrow_right

Bara de bästa larmföretagen

Vi har jämfört och testat hemlarm i Sverige sedan 2012. Vi ställer hårda krav för att få vara med på Larmkollen både på larmföretagen och produkterna som de säljer.

Alla hemlarm som visas på Larmkollen är de som vi anser är bäst i test. Vi bevakar marknaden noggrant och vår bedömning bygger på egna tester, klagomål till ARN, omdömen från kunder samt andra experttester.

Av hundratals larmföretag så får bara de bästa vara med. I dag 11st. Vi utvärderar och testar kontinuerligt nya produkter och tjänster. När du begär in offert så baserat på dina val får 3-4 av de bäst lämpade larmföretagen offerera och tävla om dig som kund. 

Du spar tid och pengar. Jämför alltid med Larmkollen - helt kostnadsfritt. 

Vad säger våra kunder om oss?

"Bra intryck, bra översikt pa marknaden. Snabba offerter och bra prispressning!", Joseph Jansson

"Bra upplysningar samlat på samma sida, för det är en djungel att jämföra.", Ulf Matsson

"Hjälpte mig väldigt bra att hitta rätt i larmdjungeln!", Jonas

"bra och utförlig information om de olika företagen som erbjuder larm", Berit

"Verkar bra, överskådligt! Hoppas bara det är 100% objektivt, vilket jag fick uppfattning om att det är. Ska bli intressant att se vilken rabatt det kan ge. ", Lenart Pettersson

"En bra sida som hjälper en att jämföra och få några svar, innan man väljer vilka man vill bli kontaktad utav.", Lilian

Larmkollen i media

Vi blir ofta intervjuade i media om larmmarknaden och hur man som kund kan tänka om hemlarm.

Om Larmkollen.se

Syftet med Larmkollen är att öka transparensen på hemlarms marknaden genom att testa och jämföra hemlarm som säljs och marknadsförs i Sverige.

Vilka får vara med på Larmkollen?

För det första, ingen betalar för att synas på Larmkollen och det går inte att köpa sig in. Alla larmföretag som listas på Larmkollen kan vi rekommendera. De företag som är med har vi efter noggranna tester, undersökningar och kontinuerliga genomgångar valt ut att synas på Larmkollen, alla listade företag utvärderas löpande.

Larmkollen strävar efter att ge en så objektiv bild som möjligt om de olika företagen med såväl deras styrkor som svagheter. Vi gör allt för att gräva fram dolda kostnader eller missnöjda kunder som klagat till t.ex. ARN (Allmänna reklamationsnämnden).

Läs mer om Larmkollen här samt våra användarvillkor här.

Larmkollen.se
OOZ Marketing AB, Observatoreigatan 5, 113 29 Stockholm

E-post: info@larmkollen.se

© 2012-2020 - OOZ Marketing AB. Org. nr: 556921-1401