Larma – Alairm 360 – Fullvärdigt skalskydd

larma

Hemlarmet Alairm 360 ger ett skalskydd för hela huset utan separata sensorer och detektorer. Det reagerar på det förändrade lufttrycket när ett fönster eller en dörr öppnas. Antingen köper man det direkt för 6995 kr (1000 kr i Larmkollen Rabatt) eller kör en avbetalning på 24 månader för 326 kr i månaden + 495 kr i uppläggningskostnad. Kan kopplas till Falcks larmcentral för 960 kr / år.

Priser och paket

Larmagruppen har satsat på en produkt, med eller utan koppling till larmcentral. Installation och justering ingår

Produkt Pris Med Larmkollen Rabatt
Alairm 360+ (GSM)  7 995 kr 6 995 kr
(Väktartjänst) 960 kr/år 960 kr/år
Larma Kamera  1 895 kr 1 895 kr

Från de flesta andra leverantörer köper eller hyr du ett larm, men behöver komplettera med flera sensorer för att täcka in hela bostaden. Alairm360 klarar utrymmen om upp till 360 kvm, vilket är mer än tillräckligt även för större villor.

Att endast koppla larmet till mobilen innebär ingen extra kostnad utöver GSM-abonnemanget eller kontantkortet som behöver köpas till.

Om man upplever att det blir för mycket pengar att lägga ut direkt går larmet att köpas på avbetalning 326 kr / månad i 24 månader. Oavsett hur larmet köps äger kunden larmet och behöver inte ta hänsyn till eventuella uppsägnings- och bindningstider, eller framtida prishöjningar för den delen.

Funktionalitet

Vanligtvis levereras ett hemlarm i paket som inkluderar en centralenhet och ett antal sensorer. Köper du ett Alairm360 av Larma får du istället bara en basenhet som ska täcka in hela bostaden – en unik lösning i sammanhanget.

Larmet ställer in sig självt efter husets lufttryck och känner av förändringar i trycket, som exempelvis när ett fönster eller en dörr forceras. Det är ett enkelt och i teorin effektivt system eftersom du inte behöver komplettera larmet med extra rörelsevakter eller magnetkontakter för alla dörrar och fönster.

Andra fördelar är att det inte krävs någon installation att tala om utöver att montera centralenheten. Det är dessutom trådlöst och batteridrivet. Larmet behöver heller inte anpassas för husdjur och det går förstås också bra att ha det aktiverat även när du sover, då det bara reagerar på fönster och ytterdörr. När larmet löser ut på en forcerad dörr eller ett fönster startar den inbyggda sirenen på 120 dB.

Larma kan med fördel kompletteras med en brandvarnare från Nest Protect och övervakningskameror från Netgear Arlo.

Betyg från Larmkollens kunder:

larma Genomsnittligt betyg: ★★★★★ 4.5 från 2 kunder
5 1

★★★★☆
4 5 1
Manualen till larmet är lite fattig, all info som behövs finns inte. Exempelvis om hur man vet att batteriet är slut. Omständligt att byta larmfunktion. Installationen fungerade mycket bra och smidigt. Företagets representant var tillmötesgående och kompetent.

★★★★★
5 5 1
Lätt att få kontakt både på telefon och mail . Larmet fungerar mycket bra , inte svårt att instalera .

Larmkollens betyg:

Larmagruppens Alairm360+ är väl värd att titta närmare på för dig som ska investera i ett nytt hemlarm eller uppgradera ditt befintliga. Du får ett skalskydd för hela huset och inte bara delar av huset som med många andra larm i sitt grundutförande. Det här är de perfekta larmet för dig som direkt vill äga larmet och slippa löpande höga månadskostnader. Dessutom kan du mycket prisvärt koppla den till en larmcentral för endast 960 kr / år.

Viktigt att tänka på är att du själv får komplettera med ordentlig rökdetektor samt möjligen övervakningskameror om du så önskar. Vi föreslår en rökdetektor från Nest Protect samt övervakningskameror från Netgear Arlo.

Besök www.larma.se för att lära dig mer.

OBS! För Larmkollen rabatt måste ni använda vårt formulär nedan.

[[[["field6","contains","3"]],[["email_to",null,"bestallning.alert@securitas.se"]],"and"],[[["field6","contains","1"]],[["email_to",null,"inhouse@sectoralarm.se"]],"and"],[[["field6","contains","4"]],[["email_to",null,"leads@gardio.se"]],"and"],[[["field6","contains","2"]],[["email_to",null,"kundtips@verisure.se"]],"and"],[[["field6","contains","8"]],[["email_to",null,"info@webehome.com"]],"and"],[[["field6","contains","5"]],[["email_to",null,"tips@sakralarm.se"]],"and"],[[["field6","contains","6"]],[["email_to",null,"kund@larma.se"]],"and"],[[["field6","contains","7"]],[["email_to",null,"larmkollen@svenskaalarm.se"]],"and"],[[["field6","contains","9"]],[["email_to",null,"forsaljning@alertalarm.se"]],"and"]]
1
Step 1

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Kontakt / Offert

Plus:
  • Inga kostnader tillkommer
  • Skalskydd för hela huset med en enhet
  • Kan vara på medan man är i huset
Minus:
  • Hög startkostnad
  • Inga utbyggnadsmöjligheter
  • "Bara" ett inbrottslarm
Äldre omdömen från 2012-2016, nya omdömen visas högre upp på sidan.