Kameraövervakning med koppling till larmcentral – Jämför offerter

  • Jämför offerter på kameraövervakning
  • För både privatpersoner och företag
  • Snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt

[[[["field16","contains_not","Privat"]],[["email_to",null,"larmkollen@svenskaalarm.se"],["redirect_to",null,"https:\/\/www.larmkollen.se\/tack-kamerabevakning\/?=kameraovervakning-foretag"]],"and"],[[["field16","contains","Privat"]],[["email_to",null,"larmkollen@svenskaalarm.se"],["redirect_to",null,"https:\/\/www.larmkollen.se\/tack-kamerabevakning\/?=kameraovervakning-privat"]],"and"]]
1
2
3

Vill du veta vad kameraövervakning med installation och koppling till larmcentral skulle kosta för dig? Jämför offerter och hitta rätt alternativ för dig.

Kontaktuppgifter

Genom att skicka en offertförfrågan godkänner ni våra användarvillkor och samtycker till vår behandling av era personuppgifter.

keyboard_arrow_leftFÖREGÅENDE
NÄSTAkeyboard_arrow_right

Bara de bästa

Vi har jämfört och testat larmsystem i Sverige sedan 2012. Vi ställer hårda krav för att få vara med på Larmkollen både på larmföretagen och produkterna som de säljer.

När ni jämför offerter på kameraövervakning för hem eller företag kan ni vara säkra på att ni bara får offerter från de bästa företagen inom kameraövervakning.

Professionel kameraövervakning för företag och privatpersoner

Kvalité - Även om övervakningskameror för hemmabruk har blivit ordentligt mycket bättre idag är det här någonting annat. Kameror av hög kvalité i ett system gjort för kameraövervakning. Filerna kan lagras hos er lokalt på systemets hårddisk såväl som skickas över till larmcentralen eller vid behov levereras till polis.

Rätt åtgärd - Larmcentralen kan snabb agera och påkalla väktare och polis oavsett tid på dygnet.

Förebyggande - Skyltar som förebygger inbrott och skadegörelse. Tack vare larmskyltar undviks många brott som annars skulle ha begåtts.

Inbrottslarm och brandlarm - Vill ni även utöka och få ett system med inbrottslarm och brandlarm så skriv med det i er förfrågan.


Vad säger våra kunder om oss?

"Bra intryck, bra översikt pa marknaden. Snabba offerter och bra prispressning!", Joseph Jansson

"Bra upplysningar samlat på samma sida, för det är en djungel att jämföra.", Ulf Matsson

"Hjälpte mig väldigt bra att hitta rätt i larmdjungeln!", Jonas

"bra och utförlig information om de olika företagen som erbjuder larm", Berit

"Verkar bra, överskådligt! Hoppas bara det är 100% objektivt, vilket jag fick uppfattning om att det är. Ska bli intressant att se vilken rabatt det kan ge. ", Lenart Pettersson

"En bra sida som hjälper en att jämföra och få några svar, innan man väljer vilka man vill bli kontaktad utav.", Lilian


Larmkollen i media

Vi blir ofta intervjuade i media om larmmarknaden och hur man som kund kan tänka om inbrottssäkerhet.


Regler för kameraövervakning för företag 

Nytt från 2018 är att privata företag inte längre behöver tillstånd från länsstyrelsen för sätta upp kameror. Företagets intresse för att övervaka platsen måste dock överväga den uppoffring i personlig integritet som individerna drabbas av. Intresse ska i princip vara att förebygga inbrott. Kameraövervakning blir således en fråga om personuppgifter och faller under GDPR och om företaget inte uppfyller kraven kan sanktionsavgifterna bli mycket höga (max 4 % av den globala omsättningen eller 20 Miljoner Euro). I Sverige är det Datainspektionen som skall se till att GDPR efterlevs. 

Tydlig skyltning krävs med information om vilket företag som övervakar inte bara vilken larmcentral som används. Precis som för privatpersoner som har övervakning så får kamerorna inte riktas ut mot allmän plats. 

Ni som företag är skyldiga att följa hela dataskyddsförordningen. 

Tydlig skylt enligt den nya lagen där vem som övervakar syns, integritetspolicy och kontaktuppgifter.

Varför använda kameror?

Beroende på vad du ska övervaka är svaret olika så klart. Dagligen begås det mängder av snatterier och stölder och årligen är det saker för flera miljarder kronor som stjäls. Genom att ha kameraövervakning på känsliga områden kan de verka både förebyggande såväl som att förbättra sannolikheten att brott uppklaras. 

Övervakning i områden där större risk för att våldsbrott kan begås är också viktiga att ha ordentlig kameraövervakning på.

Larmcentral

En bemannad larmcentral är avgörande för att kunna förebygga brott. Ni kanske har personal på plats på dagtid som utför bevakningen men behöver komplettera med nattbemanningen. Söker ni billigare lösningar än det vi berör i den här artikeln rekommenderar vi vår guide till övervakningskameror i konsumentsegmentet.

Om Larmkollen.se

Syftet med Larmkollen är att öka transparensen på hemlarms marknaden genom att testa och jämföra hemlarm som säljs och marknadsförs i Sverige.

Vilka får vara med på Larmkollen?

För det första, ingen betalar för att synas på Larmkollen och det går inte att köpa sig in. Alla larmföretag som listas på Larmkollen kan vi rekommendera. De företag som är med har vi efter noggranna tester, undersökningar och kontinuerliga genomgångar valt ut att synas på Larmkollen, alla listade företag utvärderas löpande.

Larmkollen strävar efter att ge en så objektiv bild som möjligt om de olika företagen med såväl deras styrkor som svagheter. Vi gör allt för att gräva fram dolda kostnader eller missnöjda kunder som klagat till t.ex. ARN (Allmänna reklamationsnämnden).

Läs mer om Larmkollen här samt våra användarvillkor här.

Larmkollen.se
OOZ Marketing AB, Observatoreigatan 5, 113 29 Stockholm

E-post: info@larmkollen.se

© 2012-2020 - OOZ Marketing AB. Org. nr: 556921-1401